Swish Tried n True Floor Finish do Regeneracji Powłok Ochronnych Uniwersalna, o średnim połysku powłoka zabezpieczająca do podłóg. Nie proszkuje się, odporna na dezynfekcję posiada właściwości anty poślizgowe. Polecany do powierzchni z linoleum (PCV), tarket, gumy, powierzchni betonowych, drewnianych i terakoty. Produkt ten tworzy na podłodze trwałą, odporną na wszelkiego rodzaju ślady związane z eksploatacją. Preparat przeznaczony do zabezpieczania różnych typów twardych podłóg np. winylowe, linoleum (PCV), tarket, gumy, powierzchni betonowych, drewnianych i terakoty
Uniwersalna, o średnim połysku powłoka zabezpieczająca do podłóg. Nie proszkuje się, odporna na dezynfekcję posiada właściwości anty poślizgowe. Polecany do powierzchni z linoleum (PCV), tarket, gumy, powierzchni betonowych, drewnianych i terakoty. Produkt ten tworzy na podłodze trwałą, odporną na wszelkiego rodzaju ślady związane z eksploatacją. Preparat przeznaczony do zabezpieczania różnych typów twardych podłóg np. winylowe, linoleum (PCV), tarket, gumy, powierzchni betonowych, drewnianych i terakoty
INSTRUKCJA UŻYCIA 1. Przygotować posadzkę poprzez usunięcie starych powłok preparatem Liberty lub Swish Strip 2. Zneutralizować posadzkę 3. Nałożyć 2 do 3 warstw Tried ”n” True. Odczekać minimum 30 min. W przypadku porowatych lub kamiennych podłóg zastosować podkład lub uszczelniacz. 4 .Myć za pomocą preparatu SP – 100, Sunbeam lub Wash n Shine 5. W celu regeneracji uszkodzonych powłok polimerowych rozpylić na posadzce preparat Tried n True rozcieńczony wodą w proporcji od 1:5 do 1: 100 a następnie przepolerować lub przemyć posadzkę używając mopa
INFORMACJE DODATKOWE Dostępne pojemności: 3,78 L; 18,9 L Wartość pH: 7,5 – 9,0 PZH: NR HŻ /16718/00 Okres przydatności: 36 miesięcy od daty produkcji; PRZED ZASTOSOWANIEM PRZECZYTAJ KARTĘ INFORMACYJNĄ PRODUKTU, BHP!; Oznaczenia dodatkowe: Piktogramy charakteryzujące sposób użycia.
Używamy plików cookies w celu dostosowania zawartości serwisu do Twoich preferencji. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce dotyczącej cookies.